Cookies, short bread, biscuits of krakelingen? Op deze site maken we gebruik van functionele en analytische cookies. Zonder deze cookies kan deze site niet optimaal werken.  

Whisky & food-pairing

01/07/2016 20:00
Op 1 juli organiseert World of Whisky een unieke whisky en food-pairing ism Bistro Rombaux. 

Het menu: (onder voorbehoud):
  • Aperitief: Scotch & Ginger Ale
  • Zalm / komkommer / sesam / koolrabi met Springbank 10
  • Zeewolf / zuurdesem / prei / blanke botersaus met Kilchoman 100% Islay 6th edition
  • Dunne lende limousin / polenta / sjalot / surrine met Dalmore King Alexander III
  • Framboos / witte chocolade / pinda / vanille met Talisker Distillers Edition: TD-S: 5RD

Dit alles voor de prijs van 70 euro: water en whisky en 4-gangen menu inbegrepen. 
Inschrijven via onderstaande knop. 
We vragen een voorschot van 30 euro. Let wel, de plaatsen zijn heel beperkt! 
Mensen die geen alcohol drinken kunnen gerust mee aanschuiven.

Schrijf je in
Geef het aantal personen op in het formulier.